X

مرکز سلول درمانی

زمانی که پوست سالم باشد؛ نوید بخش زیباییست و لازمه داشتن یک پوست سالم رسیدگی و درمان بیماری های آن است. امروزه سلول درمانی به عنوان شیوه ای درمانی از خانواده علم پزشکی ترمیمی یا بازساختی توجه بسیاری از افراد مبتلا به مشکلات پوستی را برای بازیابی سلامت پوستشان به سمت خود جلب کرده است.
مرکز سلول درمانی مجتمع دارویی درمانی هلال ایران از سال 1393 افتخار آن را دارد تا با بهره گیری از کادر تحصیلکرده و مجرب پزشکی و درمانی در حوزه سلول درمانی؛ از این شیوه به منظور درمان بیماری های پوستی مانند لك و پیس (ویتیلیگو)، پسوریازیس، از بین بردن جای سوختگی ها و انواع زخم ها، جوش ها، رفع چین و چروك و درمان ریزش مو استفاده نماید.


ما توانسته ایم تا لبخند رضایت را بر چهره بسیاری از مراجعین خود که به جهت درمان بیماری های لک و پیس، درمان فرورفتگی های پوستی ناشی از بیماری سالك، آكنه، سوختگی، رفع چین و چروک، جوان سازی پوست و درمان ریزش مو به ما مراجعه داشته اند را؛ بر چهره آنان بنشانیم.

 

مجتمع دارویی درمانی هلال ایران ، یکی از مراکز اصلی در درمان بیماری ویتیلیگو (vitiligo) یا لک‌وپیس است . که عبارت است از ظهور لکه‌های سفید در اندازه‌های گوناگون و در نقاط مختلف پوست که ناشی از انجام واکنشی خودایمنی به دلیل حمله سیستم ایمنی بدن به سلول‌های سازنده رنگدانه‌های پوست (ملانوسیت‌ها) و تخریب یا متوقف کردن عملکرد آن‌هاست.

دلایل بروز لکه روی پوست: ویتیلیگو دارای ریشه‌های مختلفی است و در اثر وارد آمدن استرس زیاد، آفتاب‌ سوختگی شدید، آسیب‌دیدگی‌های پوستی در برخورد با مواد شیمیایی بروز پیدا می‌کند که در حالت کلی هیچ‌گونه تأثیر مخربی بر سایر ارگان‌های بدن ندارد، اما اثرات منفی بسیاری بر جنبه‌های عاطفی و روانی فرد می‌گذارد. مناطق تغییر رنگ داده معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شوند. این بیماری بر همه انواع پوست تأثیر می‌گذارد، اما ممکن است در افرادی که پوست تیره‌تری دارند، اثرات آن بیشتر جلب نظر کند.

یماری ویتیلیگو که برص یا پیسی نیز نامیده می‌شود به صورت تکه‌های سفید پوست می‌باشد که به علت از دست دادن ملانین، رنگدانه‌ای است که موجب ایجاد رنگ در پوست می‌شود. ملانین توسط سلول‌های خاصی به نام ملانوسیت تولید می‌شود. ملانوسیت‌ها در افرادی که دچار ویتیلیگو هستند از بین می‌روند. دانشمندان هنوز در حال مطالعه کردن روی جزئیات برای درک چگونگی رخ دادن این بیماری هستند، اما شواهد نشان می‌دهند که بیماری لک و پیس یا برص یک اختلال خود ایمنی است، که در آن سیستم ایمنی بدن به اشتباه هدف قرار داده می‌شود و موجب آسیب زدن به ملانوسیت‌ها می‌گردد. پیسی می‌تواند تغییرات جزئی یا تغییرات گسترده‌ای در پوست ایجاد کند. در برخی افراد این بیماری ممکن است به سختی قابل توجه باشد، در حالیکه در برخی بیماران کاملاً مشخص است. درمان برص با توجه به تعداد، محل و اندازه لکه‌های سفید انجام می‌شود. در برخی موارد، درمان ممکن است لازم نباشد و رنگ پوست بیمار بدون هیچگونه درمانی به حالت طبیعی باز می‌گردد.

نکته مهم : اگر متوجه شدید که لکه‌های روی پوست به رنگ سفید ظاهر می‌شوند، در اسرع وقت با پزشک تماس بگیرید. اگر درمان پیسی را زمانی شروع کنید که تنها یک منطقه کوچک پوست آسیب دیده است، روند بهبود بهتر صورت می‌گیرد و درمان مفیدتر خواهد بود. متخصصین مجتمع دارویی درمانی هلال ایران  پس از ارزیابی وضعیت شما، بهترین گزینه‌های درمانی در دسترس را برای شما در نظر خواهند گرفت. درمان‌های موثر زمانی می‌توانند انجام شوند که ویتیلیگو موجب ایجاد ناراحتی عاطفی یا اجتماعی در فرد بیمار می‌شود. اهداف درمانی بیماری پیسی به حداقل رساندن کنتراست رنگ بین پوست نرمال و لکه‌های پوستی است که رنگدانه را از دست داده‌اند. روش‌های مختلف دارویی، لیزر و جراحی‌های ساده برای درمان و کاهش ظاهر نامطلوب بیماری پیسی و برص در مجتمع دارویی درمانی هلال ایران ارائه می‌شود. اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید می‌توانید با شماره‌های 09928383497 – ۰۲۱73084000  تماس حاصل فرمایید. همکاران ما برای مشاوره یا رزرو نوبت شما را راهنمایی خواهند کرد.

پيسي چگونه درمان مي شود ؟ تحقيقات فراواني در مورد اين بيماري و روش هاي درمان آن انجام شده است و اين اميد وجود دارد كه درمان هاي جديدي كشف و ابداع شوند. در حال حاضر دليل اصلي پيدايش پيسي ناشناخته است و اگر چه راه هاي مختلف درماني براي آن وجود دارد، ولي روش های درماني مؤثري كه باعث بهبودي همه بيماران شود، هنوز شناسايي نشده است.گاهي بهترين درمان براي پيسي اين است كه اصلاً هيچ درماني انجام نشود. در افرادي كه پوست روشني دارند، اجتناب از برنزه شدن پوست طبيعي بدن، مانع از پيدايش تضاد رنگ و در نتيجه مخفي ماندن لك هاي پيسي خواهد شد. پوست سفيد مناطق مبتلا به اين بيماري هيچگونه دفاعي در برابر نور خورشيد ندارد. اين نواحي خيلي به راحتي دچار آفتاب سوختگي مي شوند. روي تمام نواحي مبتلا به ويتيليگو كه توسط لباس پوشانيده نمي شوند، بايد يك ضد آفتاب مناسب با SPF حداقل برابر 15 ماليده شود و براي جلوگيري از آفتاب سوختگي، از قرار گرفتن در معرض خورشيد در ساعات حداكثر تابش (10 صبح تا 4 عصر) خودداري شود.اگر از ضد آفتاب ها و رنگدانه هاي پوشاننده كاري برنيايد، پزشك شما ممكن است درمان ديگري را به شما پيشنهاد كند. اين درمان مي تواند شامل بازگرداندن طبيعي و يا از بين بردن باقيمانده رنگدانه باشد.

بازگرداندن رنگدانه  : مجتمع دارویی – درمانی هلال ایران با همکاری متخصصین خود لازم بر این می داند به بیماران گرانقدر اعلام کند : مرکزی تحت عنوان Vitiligo Center  در خدمت شما عزیزان قرار میگیرد. این مرکز با بهره گیری از بهترین متخصصین علوم سلولی ، پوست و مو و همچنین پزشکان متبحر در سلول درمانی درمانهای جدید در سراسر مراکز دنیا را یکجا نهادینه شده در اختیار بیماران قرار  می دهند. مشاوره های تخصص در این زمکینه به همراه داروهای موثر و دست ساز مطابق با رنگ پوست افراد و همچنین تزریق سلولهای سالم و کارا در ترکیبی به نام Combination Therapy  برای درمان این قبیل افراد قرار میگیرد.داروهاي موضعي ممكن است در بازگرداندن رنگدانه به نواحي كوچك مبتلا به پيسي مؤثر باشند. اين داروها بايد همزمان با ساير درمان ها به كار برده شوند. بنابراين استفاده از آنها بايد حتماً تحت نظارت متخصصین باشد.

 

 

شما هم می توانید ما را مفتخر به همراهی در درمان مشکلات پوستی خود کنید.


سلول درمانی شاخه ‌ای از علم پزشکی ترمیمی است که در آن از تزریق سلول‌ های فرآوری شده در خارج از بدن برای ترمیم بافت و یا اعضای بدن بیمار استفاده می ‌شود. مطالعات صورت گرفته نشان می ‌دهد که از سلول درمانی نه تنها برای درمان بیماری ‌های خونی بلکه در سایر بیماری‌ هایی که علت اصلی آن‌ ها از دست دادن بخشی از عملکرد بافت است نیز؛ می‌توان استفاده کرد.
سلول ‌ها می ‌توانند در محل آسیب قرار گرفته، مواد محرک رشد را ترشح کنند و در بعضی موارد به سلول ‌های دیگری تبدیل شوند. این انطباق پذیری باعث می ‌شود سلول درمانی به طور قدرتمندی عمل کند و امکان بالایی برای درمان بیماری های غیر قابل برگشت فراهم کند.
نتایج تحقیقات مستمر محققان ایرانی نشان می دهد كه سلول های بنیادی در بهبود و درمان بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های پوستی مانند لك و پیس (ویتیلیگو)، پسوریازیس، از بین بردن جای سوختگی ها، انواع زخم ها، جوش ها، رفع چین و چروك و غیره كاربرد داشته و مؤثر می باشد.
سلول درمانی از جمله روش هایی است كه سال ها پیش پس از طی مراحل تحقیقاتی وارد چرخه درمان بیماری ها گردید. در ایران نتایج تحقیقات گسترده در مورد كاربردهای درمانی سلول های بنیادی در سال های اخیر به خوبی نمایان شده است به گونه ای كه از این روش برای درمان بیماری های مختلف استفاده می شود.

یكی از چالش های مهم حوزه سلامت، یافتن راهی برای بهبود عوارض ناشی از بیماری ها و حوادث منجر به از بین رفتن یا تغییرات شدید و تخریبی در پوست طبیعی بدن است. این معضل همواره به عنوان یكی از دغدغه های جامعه علمی و تحقیقاتی مورد توجه پژوهشگران بوده است.

اكنون پژوهشگران ایرانی پس از سال ها كار تحقیقاتی در این زمینه، از تاثیر سلول درمانی برای رفع این نوع مشكلات سخن می گویند.

دستاوردهای تحقیقاتی پزشكی در حوزه سلول درمانی برای رفع و مقابله با بیماری های پوستی به نتایج قابل ملاحظه ای در سوختگی، مواردی مانند بیماری لك و پیس (ویتیلیگو)، پسوریازیس همچون چین و چروك، اسكار آكنه، جای بخیه و سوختگی ها و همچنین درمان ریزش مو رسیده است.

.
مرکز سلول درمانی مجتمع دارویی درمانی هلال ایران، با تکیه بر امکانات و دانش متخصصین خود توانسته بسیاری از مشکلات پوستی مانند اسکار آکنه، سوختگی، محل زخم و جای بخیه را درمان کند. این قبیل درمان ها به وسیله سلول های فیبروبلاست انجام می شود. فیبروبلاست ها سلول های سازنده فاکتورهای رشد و کلاژن های پوستی می باشند که در بخش میانی درم پوست قرار دارند. این سلول ها دارای انشعابات طولانی هستند که در جوان سازی پوست و تولید ماتریکس و همچنین ترشح مواد پیش ساز ماتریکس برون سلولی برای حفظ انسجام ساختاری بافت همبندی، نقش دارند. فیبروبلاست ها پیش سازهای لازم برای ساخت تمامی ترکیبات ماتریکس برون سلولی از جمله ماده زمینه ای و رشته های آن می باشند.
فیبروبلاست ها دارای سیتوپلاسمی منشعب می باشند که یک هسته بیضی شکل لکه دار دارای ۱-۲ هستک را احاطه کرده است. فیبروبلاست های فعال به واسطه شبکه اندوپلاسمیک خشن گسترده خود شناخته می شوند. فیبروبلاست های غیرفعال که فیبروسیت نیز نامیده می شوند کوچکتر و دوکی شکل می باشند. فیبروبلاست های در حال رشد، تقسیم شده و ماده زمینه ای را می سازند. آسیب های وارده به بافت فیبروبلاست ها را تحریک کرده و تقسیم میتوز را القا می نماید. بر خلاف سلول های اپی تلیال، فیبروبلاست ها تک لایه های سلولی پهن تشکیل نداده و با اتصال تک قطبی از یک طرف به لایه بازال محدود نشده اند اگرچه در برخی مواقع در تشکیل لایه بازال مشارکت دارند (مثلاً میوفیبروبلاست ها در روده که زنجیرهα-۲ حامل اجزای لامینین را ترشح می کنند و فقط در اپیتلیوم نواحی مربوط به فولیکول ها حضور ندارند. همچنین بر خلاف سلول های اپی تلیال، فیبروبلاست ها توانایی مهاجرت انفرادی در لایه ساب استراتوم را دارند. در حالی که سلول های اپی تلیال سطح داخلی اندام های بدن را مفروش می کنند. فیبروبلاست ها و سایر بافت های همبندی مربوطه نمای بیرونی موجود زنده را شکل می دهند.
تزریق سلول های فیبروبلاست و درمان چین و چروک
در این روش با استفاده از روش سلول درمانی، از سلول های خود فرد در ناحیه پشت گوش نمونه برداشته شده و پس از انجام عمل تکثیر و کشت سلولی، مجددا به محل مورد نظر تزریق (محل های آکنه و اسکار و...) منتقل می شود تا اختلال ایجاد شده رفع گردد. سلول درمانی در واقع عمل پیوند سلول های خویش منشاء و یا اتولوگ است. روشی که در حال حاضر تحت عنوان سیستم سلولی اتولوگ Autologous Cellular System  مطرح می گردد. مطالعه بر روی این روش از سال ۱۹۹۵ در ایالات متحده آمریکا توسط یک موسسه تحقیقاتی به نام ایزولاژن آغاز شده است و سپس در کشورهای دیگر مثل انگلیس، بلژیک و فرانسه نیز مورد استفاده قرار گرفت. البته این موسسه دارای شعبه ای درکشور انگلیس می باشد که تحت نظارت موسسه فوق الذکر فعالیت می کند و کشورهای بلژیک و فرانسه نمونه های خود را به آزمایشگاه های این موسسه می فرستند. تمامی مراحل کشت و تکثیر سلول ها در آمریکا در موسسه فوق الذکر انجام           می شود. ایران یکی از کشورهای پیشرو در این زمینه است که تمامی مراحل کشت و تکثیر و تزریق در داخل کشور انجام می شود. کاربرد سلول های فیبروبلاست در درمان چین و چروک پوستی نتایج رضایت بخشی داشته است  و نتایج آن در افراد مسن تر قابل قبول تر بوده است. جوان سازی و رفع اسکارهای پوستی، از بین بردن جای زخم از جمله روش هایی است که امروزه در درمان بسیاری از موارد ذکر شده استفاده می شود.

 

دی ان ان