X

نشست صميمانه مدير مجتمع با پرسنل خدوم حوزه خدمات اداري

رویدادهای خبری

24

"گردشگری سلامت" در کرونا با بحران مواجه شد.

 

مجتمع دارویی درمانی هلال ایران، یکی از زیر مجموعه های جمعیت هلال‌احمر است که  از حوالی سال 90 بنابر نیاز روز و برنامه ریزی های اقتصادی، اقدام به تأسیس "اداره گردشگری سلامت" کرد.

روند شروع فعالیت این اداره بر اساس مذاکره با شرکت های گردشگری سلامت می باشد و مشمول پذیرش بیماران از تمامی کشورهای متقاضی بوده است. ولیکن به دلیل همسایگی ایران با کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق و افغانستان بیشترین مراجعه‌کننده به این مرکز از عراق بوده؛ که تعداد زیادی از این بیماران شامل مجروحین و مصدومان جنگی بوده اند.

بعد از اتمام جنگ های داخلی عراق هم بیماران با توجه به شناختی که از این مجتمع پیدا کرده بودند کماکان جهت درمان به این مجتمع مراجعه داشته و از حجم مراجعات آن‌ها کاسته نشد.

رییس اداره گردشگری سلامت مجتمع دارویی درمانی هلال ایران روند پذیرش بیماران توریسم را تا قبل از شیوع کرونا و بسته شدن مبادی رسمی کشور خوب توصیف کرد و گفت: اداره گردشگری سلامت یکی از پربازده‌ترین بخش ها در مجتمع بود، که پس از شیوع ویروس کرونا و بسته شدن مرزها، بیمارانی که جهت ادامه درمان می بایست به این مجتمع مراجعه می‌کردند هم، امکان ورود به کشور برایشان میسر نبوده و عملاً تعداد مراجعین به حداقل رسید.

مهدی میرزاخانی در ادامه صحبت های خود اظهار داشت: بیماران قبل از پذیرش باید مدارک پزشکی خود را برای مجتمع ارسال کنند تا بعد از تائید پزشک معالج، اداره گردشگری سلامت مجتمع برای آنان بسته درمانی تعریف؛ و پس از آن جهت انجام مکاتبات صدور ویزا اقدام کند.

وی گفت: بسته های درمانی بیماران توریسم بنابر نوع خدمات درمانی و پزشکی موردنیاز آن ها تعریف می شود و هر کدام دارای قیمت های متفاوتی می باشد؛ بنابراین نمی توان برآورد کلی از میزان درآمد ماهیانه "اداره گردشگری سلامت" بیان کرد.

ایشان با تأکید بر اثرات سوء شیوع ویروس کرونا بر  صنعت "گردشگری سلامت" افزود: اگر سوددهی هر بیمار برای ما به میزان N دلار بوده است ولیکن الان با توجه به شیوع این ویروس این سوددهی به 70%- رسیده است.

این مقام مسئول با اشاره به استفاده از پتانسل های ارتباطی گذشته با مؤسسات جذب گردشگری سلامت داخلی و خارجی کشور تصریح کرد: "اداره گردشگری سلامت مجتمع" از ابتدای سال با همکاری موسسات مذکور با کشورهای حاشیه خلیج‌فارس، عراق و افغانستان وارد مذاکره شده که در این مدت مجدداً میزان مراجعات با شیب معقولی رو به افزایش است.

بر اساس تعریف‌های سازمان جهانی جهانگردی (UN-WTO) یکی از اهدافی که می‌تواند گردشگر را برانگیزد تا عزم سفر کند، مسافرت برای کسب سلامتی است. چیزی که از آن به گردشگری سلامت تعبیر می‌کنند. در حقیقت گردشگری سلامت، نوعی از گردشگری است که برای حفظ، بهبود و حصول مجدد سلامت جسمی و ذهنی فرد به مدتی بیشتر از ۲۴ ساعت و کمتر از یک سال صورت می‌گیرد. به‌این‌ترتیب یک توریست سلامت با مسافرت از محل دائم زندگی خود می‌تواند از خدمات درمانی مقصد استفاده کند تا سلامت جسمی و روحی‌اش را به دست بیاورد.

Actions: E-mail | Permalink |
دی ان ان