X

نشست صميمانه مدير مجتمع با پرسنل خدوم حوزه خدمات اداري

رویدادهای خبری

17

گزارش این روزهای مرکز واکسیناسیون مجتمع دارویی درمانی هلال ایران

 

روابط عمومی مجتمع دارویی درمانی هلال ایران/ وقتی که حرف از مردمی بودن زده می شود در هر جایگاهی که باشی این مسئله در عملکرد نیز باید دیده شود.

مجتمع دارویی درمانی هلال ایران یک مرکز خیریه درمانی در شرق تهران است که بیش از 20 سال با نیت خیرخواهانه واقف آن "بانو پری آگاهی آرش" و اصول جمعیت هلال احمر همسو و همراه شده و خدمات درمانی کثیری را در مقاطع تخصصی و فوق تخصصی ارائه می دهد.

در حال حاضر نیز با راه اندازی یکی از اولین مراکز واکسیناسیون عمومی کرونا و در اختیار گذاشتن امکاناتی از قبیل فضاهای تزریق، انتظار و استراحتگاه، نیروهای کمکی و صرف مبلغ 500 میلیون ریال از درآمد خود به صورت ماهانه، در امر خطیر ریشه کن کردن زنجیره کرونا در معیت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار گرفته و خدمت رسان مردم عزیز ایران است.

دکتر سید محمدتقی حسینی طباطبایی رییس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران می گوید: حدود 19 ماه از شیوع بیماری کرونا در ایران می گذرد و در این مدت به دلیل ناشناخته بودن این بیماری و عدم وجود درمان قطعی و یا شناخته شده برای آن، شاهد مرگ بسیاری از هموطنانمان بوده ایم. بیشتر روش های درمانی هم که مورد استفاده قرار گرفته یا موثر نبوده و یا صرفاً جنبه نگهدارنده داشته است. هزینه های گزاف داروهای تجویزی این بیماری که توسط بیماران و خانواده های آنان پرداخت می شود و عوارضی که ممکن است بعدها بروز کند راهی به جز واکسیناسیون باقی نمی گذارد.

انجام واکسیناسیون عمومی و سرعت بخشیدن به آن بهترین راه در پیش روی دولتمردان است که خوشبختانه در کشور ما با احساس مسئولیت دولت در قبال مردم، وضعیت روزبه روز مطلوب تر می شود.

هم اکنون جمعیتی بالغ بر ۳۰ میلیون نفر در کشور حداقل یک دوز واکسن و بیش از ۱۰ میلیون نفر هم دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند که طبق گفته مقامات دولتی و مسئولین مربوطه انتظار می رود تا بهمن ماه سال جاری عموم مردم واکسینه شوند.

جمعیت هلال احمر هم بر حسب وظیفه ای که اصل بشردوستی و کاهش آلام بشری بر عهده این نهاد مردمی گذاشته به صورت جدی در بحث کنترل کرونا وارد شده و از واردات واکسن گرفته تا در اختیار گذاشتن فضاها و امکانات برای گسترش واکسیناسیون عمومی با وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی همکاری دارد.

مرکز واکسیناسیون مجتمع دارویی درمانی هلال ایران نیز از نهم مرداد ماه سال جاری تزریق واکسن کرونا را آغاز کرده و پس از یک دوره آزمایشی از تاریخ هفدهم مرداد ماه با حضور دکتر کریم همتی رییس جمعیت هلال احمر و دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به صورت رسمی افتتاح گردید و تاکنون بیش از ۲۵ هزار تن از هموطنان در این مرکز واکسن دریافت کرده اند.

خوشبختانه این مرکز در طول این یک ماه از شرایط آرامی برخوردار بوده و به جز ساعت اولیه شروع واکسیناسیون روند تزریق، از سرعت خوبی برخوردار هست. در این مرکز عمدتا واکسن سینوفارم و در موارد نادری برای متقاضیان، واکسن برکت هم تزریق می شود. اگر ضوابط و دستورالعمل های وزارت بهداشت اجازه بدهد ما پتانسیل این را داریم که به صورت روزانه تعداد بیشتری از مراجعین را که ممکن است از شهرستان و یا محدوده سایر دانشگاه های علوم پزشکی مراجعه می کنند را؛ واکسینه کنیم.

این مجتمع با تأسی از جمعیت هلال احمر اعلام آمادگی می کند که امکان اختصاص فضاهای بیشتری را برای گسترش واکسیناسیون دارد. همچنین بسترهای لازم برای تزریق واکسن به اتباع خارجی با توجه به سیاستگزاری وزارت بهداشت و جمعیت هلال احمر نیز وجود دارد و می توانیم در فضای دیگری که مسیر و صف مجزایی با مرکز فعلی داشته باشد؛ به مسئله واکسیناسیون اتباع نیز ورود پیدا کنیم.

خدمت واکسیناسیون عمومی کرونا در این مرکز، فقط در نوبت کاری صبح به هموطنان داده می شود. دکتر اهورا احمدی مدیر درمان مجتمع دارویی درمانی هلال ایران که تلاش های زیادی برای راه اندازی مرکز واکسیناسیون مجتمع انجام داده، همچنان در این روزها پای کار ایستاده و با حضور همه روزه در این مرکز تسهیلگر امور می باشد.

اهورا احمدی می گوید: در این مرکز 8 میز پذیرش و فضای تزریق وجود دارد که هر قسمت متشکل از 3 نفر، 2 نیروی ثبت کننده و 1 نیروی واکسیناتور می باشد.

متقاضیان دریافت واکسن سینوفارم با مشکل خاصی روبرو نیستند و به موقع واکسن را دریافت می کنند ولیکن کسانی که دوز دوم واکسن آسترازنکا را باید دریافت کنند تا حدودی معطلی دارند که با رایزنی های انجام شده و درخواست اختصاص سهمیه بیشتر واکسن آسترازنکا به این مرکز امیدواریم این مشکل برطرف شود.

این مرکز با وجود اینکه مرکز تزریق داخل خودرو نیست ولی جهت رفاه مراجعینی که توان راه رفتن ندارند و یا با مشکلاتی مواجه هستند که حتی استفاده از ویلچر هم برای آنان انکانپذیر نیست امکانی فراهم کرده که با خودرو به داخل مجتمع وارد شوند و در جلوی درب مرکز واکسیناسیون، تزریق برای آن ها انجام شود.

کنترل ورود و خروج ها و جلوگیری از ازدحام از مهمترین اقدامات مراکز واکسیناسیون است تا هم پروتکل های بهداشتی رعایت شود و هم مراجعین آسوده خاطر واکسن خود را دریافت کنند. مهدی میرزاخانی رییس اداره گردشگری سلامت مجتمع دارویی درمانی هلال ایران از ابتدای آغاز به کار مرکز واکسیناسیون کرونا به همراه جمعی از نیروهای حراست مجتمع و بسیج ناحیه 6 کنترل اوضاع را به دست گرفته است.

او در این باره می گوید: مراجعینی که پیامک نوبت حضور دریافت کرده اند، در جلوی درب ورودی مجتمع پیامک و کارت ملی آن ها بررسی شده و پس از آن جهت انجام تب سنجی و اندازه گیری اکسیژن خونشان به اتاق تریاژ هدایت می شوند.

محل انتظار افراد و مکان تزریق واکسن در فاصله 20 متری از هم قرار دارد تا هم فاصله های اجتماعی و پروتکل های بهداشتی رعایت شود و هم از ازدحام در مکان تزریق جلوگیری شود. 

Actions: E-mail | Permalink |
دی ان ان