X

نشست صميمانه مدير مجتمع با پرسنل خدوم حوزه خدمات اداري

رویدادهای خبری

14

 

مراسم سوگواری ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در مجتمع دارویی درمانی هلال ایران برگزار شد. 

 

روابط عمومی مجتمع دارویی درمانی هلال ایران/ حجت الاسلام تیموری تبار اینگونه مجالس را فضاهایی نورانی می خواند و می گوید: اهل بیت (علیهما السلام) نور مطلق هستند. حضور در این مجالس نور را در وجود ما بالاتر می برد و اثر سیاهی ها، کدورت ها و زنگارهایی که در زندگی دچار آن ها می شویم را کمرنگ تر می کند. 
تیموری تبار اشاره ای دارد به تلاش های شیطان که هماره در تشویق ماست برای انجام هر چیزی که نه مصلحت انسان در آن است و نه رضای خدا‌ و اما حضور در این مجالس، تلنگریست تا یادآور کند که ما محبان حضرت زهرا (س) و ائمه معصومین (ع) هستیم. 
وی به تجربه خوشایند آرامش و رقت قلبی که نشات گرفته از حضور در این مجالس است، اشاره ای می کند و ادامه می دهد: ما به بهانه شرکت در این مجالس با یکسری مبانی آشنا می شویم که جزء آموزه های دین هستند. دین اسلام تنها یکسری مناسک عبادی نیست بلکه مانند تمام ادیان دیگر دستورالعمل هایی برای زندگی دارد. 
تیموری تبار از صاحب و خالق عقل که همانا خداوند است صحبت می کند و دین اسلام و دستورالعمل های آن را که منشا عقلانیت خداست راهگشایی برای رسیدن به سعادت می داند. او اظهار می دارد: باورهای دینی در زندگی شاید باعث از بین رفتن مشکلات و مصائب نشوند ولیکن تحمل آلام دینوی را بیشتر و ظرفیت سازی برای آخرت را افزون می سازند. دین و باورهای دینی و معنوی مانند مشاوری هستند که اثر مستقیم بر روی نگرش افراد دارند و تحمل سختی ها را ممکن می سازند. 
وی می گوید: ما در زندگی نیاز به الگو داریم. پس وقتی میگوییم مسلمانیم؛ در واقع الگوهایمان همین ذوات مقدس معصومین (ع) باید باشد. وقتی هم الگویی تعیین می کنیم باید سبک زندگی الگویمان را اجرا کنیم تا خروجی های رفتارمان مانند آن ها شود. 
صحبت از کتاب آسمانی قرآن می شود؛ تیموری تبار تاکیدی بر آیات قرآن که از الگوپذیری سخن می گوید؛ دارد. او در ادامه سخنانش گفت: ۳ نمونه الگو در قرآن تعریف شده است: الگوی عام، خاص و اخص، که الگوی اخص همان وجود نازنین پیغمبر است و خداوند پیامبر را الگویی بی عیب و نقص می شمارد، زیرا که در طول زندگی هیچوقت از روی هوا و هوس کاری نکرده است.
پیامبر (ص) رفتار ویژه ای در برخورد با حضرت زهرا (س) داشتند. تیموری تبار اذعان دارد: هر زمان پیامبر (ص)، حضرت زهرا (س) را می دیدند؛ از جایشان بلند می شدند، به ایشان خوشآمد می گفتند،  حضرت را در آغوش گرفته و می بوسیدند و سپس فاطمه (س) را در جای خود می نشاندند. اما حتی این حد از عشق به فرزند و احترام نیز اجرای دستوری بوده که از جانب خداوند برای ایشان صادر شده است. 
تیموری تبار در ادامه سخنانش اشاره ای دارد به مباحث معنویت به عنوان حلقه گمشده زندگی امروز ما؛ و عذر و بهانه هایی که برای دور شدن از باورهای دینی می آوریم. 
از قناعت به عنوان بالاترین ثروت از منظر دین نام می برد و به نکته قابل توجهی اشاره می کند: قناعت یعنی برداشتن توجه از نداشته ها و تمرکز  بر روی داشته ها که امروزه به عنوان یک مهارت و تکنیک با عناوینی دیگر در کشورهای غربی آموزش داده می شود. 
وی در پایان سخنانش بخش هایی از وصیت نامه سردار شهید قاسم سلیمانی را به مناسبت دومین سالروز شهادت مظلومانه این شهید بزرگوار قرائت می کند و سخنانش را به پایان می برد.

Actions: E-mail | Permalink |
دی ان ان