X

نشست صميمانه مدير مجتمع با پرسنل خدوم حوزه خدمات اداري

رویدادهای خبری

10

در شش ماه اول سال 1400 چه اقداماتی صورت گرفت؛

 

روابط عمومی مجتمع دارویی درمانی هلال ایران/ برای گرفتن پاسخ به این پرسش که در 6 ماه ابتدای سال 1400 در مجتمع دارویی درمانی هلال ایران چه اتفاقاتی افتاد، به سراغ دکتر سید محمدتقی حسینی طباطبایی رییس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران رفتیم.

ایشان در صحبت های خود با اشاره به رکود ناشی از همه گیری ویروس کرونا، از سال 1399 که بر این مجتمع نیز سایه افکنده بود؛ گفت: مجتمع ما در واقع یک دی کلینیک است که روزانه خدمات خود را به صورت جراحی های سرپایی و محدود به مراجعین ارائه می دهد و هیچ کدام از بخش های درمانی آن به طور شبانه روزی فعالیت ندارند. متاسفانه از زمان شیوع و همه گیری کرونا ورود مراجعین ما جهت دریافت خدمات درمانی با کاهش جدی مواجه شد به طوری که تا نیمه اول مرداد ماه سال 1399 میزان درآمد مجتمع به یک چهارم سنوات گذشته رسید و این مسئله چیزی در حدود 10 میلیارد تومان ضرر مالی برای مجتمع به همراه داشت.

دکتر حسینی طباطبایی از تدابیر مدیریتی برای افزایش درآمد مجتمع گفت و افزود: از اواخر سال 1399 و ابتدای سال 1400 تمهیداتی اندیشیده شد که از جنبه درآمدزایی برای مجتمع مطلوب محسوب می شود.

راه اندازی مرکز آزمایشگاهی "تست کووید 19" و ارائه خدمات جانبی آن از جمله انجام تست های خودرویی و انجام تست در منزل و محل کار، اقدامات قابل عرضی هستند که کمک شایانی به بحران درآمدی مجتمع کردند.

مورد دیگری که می توان به آن اشاره کرد برونسپاری بخش تصویربرداری این مجتمع هست که با توجه به ضرر سالانه قابل تآمل و همچنین تجهیزات پزشکی فرسوده آن، یکی از بهترین گزینه های پیش رو، واگذاری آن به بخش خصوصی به شمار می آمد، تا از طرفی با کاهش هزینه های نگهداری دستگاه ها و پرسنل بخش، سودآوری آن افزایش یافته و از طرفی دیگر با کمک بخش خصوصی از دستگاه ها و تجهیزات جدید بهره مند شویم.

رییس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران با در نظر گرفتن اهداف بشردوستانه و انسان دوستانه جمعیت هلال احمر نظر موافق خود را برای راه اندازی مرکز واکسیناسیون عمومی کرونا در مجتمع اعلام  داشت.

ايشان می گوید: هر جا که جمعیت هلال احمر بخواهد يكى از وظایف ذاتى اش را به سر انجام برساند به تبع آن، این مجتمع نیز می بایست از پتانسیل خود برای همراهی با آنها استفاده کند. بنابراین با کسب رضایت از متولی وقف مجتمع که ریاست وقت جمعیت هلال احمر می باشد؛ یکی از اولین مراکز واکسیناسیون عمومی کرونا در این مجتمع آغاز به کار کرد و با وجود هزینه های ماهانه قابل توجهی که این اقدام برای ما در برداشته، سعی داشتیم تا رضایت عمومی را فراهم نماییم. مرکز واکسیناسیون مجتمع دارویی درمانی هلال ایران با مدیریت اجرایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بحث تهیه واکسن، ثبت نام افراد و تزریق واکسن، همراهی سازمان های داوطلبان و نساجی جمعیت هلال احمر ايران جهت تامين نيرو و اختصاص و نصب چادرها، به كار گيرى بسیج و نیروی انتظامی منطقه برای کمک به تأمین امنیت و جلوگیری از هرج و مرج از تیر ماه سال جاری مقدمات کار را آغازکرد.

روزهایی بودند که بین 2500 تا 3000 مورد تزریق واکسن در دو شیفت صبح و بعد از ظهر در این مرکز انجام شده است.

در حاشیه انجام واکسیناسیون، نصب بنرهای معرفی خدمات مجتمع و توزیع بن های تخفیف برای خدماتی نظیر ویزیت چشم پزشک، بینایی سنجی، لیزر، فیزیوتراپی و ویزیت پزشک عمومی در بین مراجعین در بهبود حضور بیماران پس از یک دروه رکود ناشی از کرونا موثر بوده است.

تجمیع منابع درآمدی حاصل از ارائه خدمات در بخش های مختلف برونسپاری شده مجتمع دارویی درمانی هلال ایران و واریزی مبالغ دریافتی از مراجعین به صندوق مجتمع، یکی دیگر از راهکارهای اندیشیده شده در جهت دستیابی سریعتر مجتمع به مجموع درآمدها می باشد.

دکتر حسینی طباطبایی در این باره می گوید: این مجتمع دارای بخش های خدماتی متعدد و پراکنده ای است که درآمدهای آن متمرکز نبود،  و برخی از این درآمدها طبق توافقات قبلى به حساب پیمانکار واریز می شد و سپس توسط آن افراد یا شرکت ها سهم مجتمع محاسبه و واریز می گردید که عمدتاً مشمول گذشت زمان می شد. یکی از کارهایی که در این دوره انجام شد این بود که منابع درآمدی تجمیع شدند و هم اکنون تمامی مبالغ دریافتی از مراجعین از طریق نصب دستگاه های خودپرداز الکترونیکی به حساب مجتمع واریز می شود.

با بخش های برونسپاری شده مانند عینک فروشی، آزمایشگاه کرونا، مهدکودک و کلینیک ناباروری قراردادهای مشارکتی منعقد شد و اصلاحاتی در قراردادها صورت گرفت که بر اساس آن واریز درآمدها به حساب مجتمع و تقیسم بندی قدرالسهم ها توسط امور مالی مجتمع انجام می گردد. جنبه مثبت این اقدامات قطع ارتباطات مالی فردی یا گروهی با مراجعین، دسترسی سریع مجتمع به منابع درآمدی خود و جلوگیری از گم شدن درآمدها به دلیل تعدد ورودی های درآمدی می باشد.

رییس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران در پایان به قانونمند كردن پرداخت هاى تشويقى و موردى در مجتمع اشاره كرد كه در تامين و اصلاح منابع مورد نياز براى پرداخت هاى پرسنلى موثر بوده است.

 البته نقش متولی مجتمع دارویی درمانی هلال ایران و اجرای به موقع دستورالعمل ها و آیین نامه های مجتمع توسط ستاد جمعیت هلال احمر و همچنین تصمیمات هیئت امناء این مجتمع، در روند فعالیت ها و اقدامات مدیریتى اهمیت زیادى داشته است و انتظار می رود حوزه اختیارات مدیریتی در این اماكن خيريه و مستقل گسترده تر شود تا اتخاذ تصمیمات به موقع، مشمول زمان نشده و با سرعت بیشتری به سمت اهداف عالیه مجتمع برویم.

ايشان اعلام كردند كه راه اندازى مركز جامع دندانپزشكى، شهرك تصوير بردارى، بخش شيمى درمانى، داروخانه اختصاصى مجتمع، بازسازی و تكميل تجهيزات بخش دياليز، از اهداف مد نظر مجتمع مى باشد.

Actions: E-mail | Permalink |
دی ان ان