X

نشست صميمانه مدير مجتمع با پرسنل خدوم حوزه خدمات اداري

رویدادهای خبری

21
بازار به استقبال شرکت ‌های دانش‌ بنیان رفته است
دکتر شاهرخ رامین در نشست با مدیران شرکت‌ های دانش ‌بنیان درباره فرصت ‌های پیش رو برای آنها سخن گفت.

 

به گزارش روابط عمومی مجتمع دارویی درمانی هلال ایران، دکتر شاهرخ رامین رئیس مجتمع هلال در جلسه B2B بین نمایندگان جمعیت هلال احمر و فناوران و متخصصان گفت: اولین سخنرانی من در همین سالن سراج پارک فناوری پردیس درباره مکانیزم‌ ها و مدل‌ های مختلف تکنولوژی بود‌. قرار بود روش هایی موجود در دنیا برای انتقال تکنولوژی مدرن به داخل ایران وجود دارد و نتیجه آن خروج ارز نباشد و این انتقال به صورت پایدار صورت بگیرد.

وی افزود: سخنرانی دوم بنده درباره سیاست‌گذاری در نحوه ارتباط دانشگاه با صنعت بود. آن زمان صنعت به صورت تجربی کار می‌کرد و فاصله بسیاری با دنیای علم و دانش داشت. درباره مراحل تبدیل ساینس به تکنولوژی بحث می‌کردیم. یکی از مدل ها این بود که صنعت در پایان ‌نامه ها مشارکت و تلاش کند که دغدغه های دانشگاه ها مشکلات صنعت باشد. در قدم دوم هم پیشنهاد دادیم که خود صنعت دانشگاه ایجاد کند. این اتفاق رخ داد، به طوری که دانشگاه‌ های علوم پزشکی هم در زمینه صنعت خدمات ارائه کرد و هم دانشجویان را بر حسب نیاز خود تربیت کرد‌. به همین دلیل احساس می‌کردیم تغییراتی رخ داده که می ‌تواند مدل توسعه روابط صنعت و دانشگاه باشد. شرکت های دانش بنیان هم می‌ توانند این فرصت را فراهم کنند.

به گفته دکتر رامین، جمعیت هلال احمر ایران در زمینه های لوجستیک، تعداد داوطلبان و تنوع خدماتی که به مردم ایران و سایر کشورها ارائه می‌کند جزء چند کشور اول در دنیاست.

مشاور رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه شرکت‌ های دانش ‌بنیان ترکیب درست از دانش و صنعت را گردهم آورده اند، اظهار کرد: باعث خوشحالیست که بازار برای تامین نیازهایش به سراغ شرکت‌ های دانش‌ بنیان می‌رود. برگزاری این جلسات باید منجر به برقراری ارتباط‌ های بیشتر شود. مشکلات فراوان است اما همواره در کنار تهدیدها، فرصت هایی هم وجود دارد.

وی خاطر نشان ساخت: در مرکز دندانپزشکی مجتمع هلال ایران در کنار ایمپلنت ‌های کره ای از ایمپلنت ایرانی هم استفاده می ‌شود. این یعنی بازار به استقبال شرکت ‌های دانش ‌بنیان رفته و شما باید از این موقعیت استفاده کنید.

میرزایی دبیر فناوری مرکز فناوری هلال احمر با تبریک ۱۸ اردیبهشت روز هلال احمر و صدمین سالروز تاسیس این جمعیت گفت: استفاده از نوآوری و فناوری در انجام ماموریت های هلال احمر از اهمیت بالایی برخوردار است و تشکیل مرکز نوآوری هلال، حرکت به سمت استفاده از شرکت دانش بنیان در جمعیت هلال احمر است.

در این راستا سه مجموعه سازمان امداد و نجات، سازمان تدارکات پزشکی و معاونت بهداشت و درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر حرکت ویژه ای به سمت استفاده از خدمات فناورانه کرده اند.

معاون لجستیک جمعیت هلال احمر در این رویداد گفت: بسیاری از تجهیزات ما از خارج از کشور تامین می شود که میتوان با توان جوانان ایرانی در داخل کشور تامین شود.

سجادی افزود: در حوزه تجهیزات عملیاتی ۲ هزار قلم که بیش از ۹۰ درصد تجهیزات را تشکیل می دهد از خارج تامین می شود که با توجه به تحریم ها، باید از داخل تامین شود.

مدیر امور پایگاه های امداد و نجات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران نیز در رویداد ریورس پیچ گفت: تجهیزات بسکت یا حمل مصدوم، اسنوموبیل، میکروچیپ یافتن کوهنوردان نیاز مبرم داریم.

دکتر کبادی افزود: تامین باتری وینچ ها یکی از نیاز های مهم جمعیت هلال احمر است.

وی گفت: جلیقه نجات تیپ ۳، شناور انتقال مصدوم، بیسیم با برد ۱۵ کیلومتر، سازهای اسکان با استفاده از انرژی خورشیدی و هلمت های کوهنوردی از دیگر نیازهای مهم هلال احمر است که همت شرکتهای دانش بنیان را می طلبد.
مسئول تجهیزات پزشکی و توانبخشی جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه از ۶۱ سال پیش این جمعیت توانبخشی در ایران را راه اندازی کرد گفت: برای تامین نیاز ۲۰۰ واحد توانبخشی در کشور به شرکت های دانش بنیان نیازمندیم چرا که تامین ارتز و پروتز از خارج از کشور بسیار هزینه بر و با توجه به تحریمها بسیار سخت است. همچنین مواد اولیه ارتز و پروتز نیز در داخل کشور امکان تامین دارد.

مدیر شرکت تجهیزات پزشکی هلال (سها) نیز گفت: فروش و خدمات پس از فروش تجهیزات دیالیز را از یک شرکت آلمانی تامین می کنیم که امکان تولید در داخل دارد.

دکتر نقاش افزود: تجهیزات انتقال خون، آنژیوکت و دیابت از دیگر محصولات مورد استفاده است که امکان تولید در داخل دارد.

دکتر افراسیابی مدیر بازرگانی تجهیزات پزشکی هلال ایران هم از امکان کمک به شرکت های دانش بنیان در زمینه صادرات و واردات و دسترسی به داروخانه های این جمعیت خبر داد.

در ادامه ریورس پیچ پارک علم و فناوری پردیس چند شرکت حاضر در رویداد توانمندی ها و امکانات و پیشنهادهای خود برای رفع نیازهای جمعیت هلال احمر را ارائه کردند.

حجت الاسلام و المسلمین حسینی المدنی مشاور رئیس جمعیت  در پایان جلسه، تکنولوژی را ابزاری دانست که می تواند موفقیت های علمی را به منصه ظهور رساند و اظهار داشت: در دل مشکلات باید صاحبان تکنولوژی حمایت شوند.

Actions: E-mail | Permalink |
دی ان ان