X

نشست صميمانه مدير مجتمع با پرسنل خدوم حوزه خدمات اداري

رویدادهای خبری

15
رییس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران از توانمندی بالقوه منابع موجود در این مجتمع می گوید:
ظرفیت های موجود در این مجتمع آماده سرمایه گذاری و بهره برداریست/ امکان گسترش خدمات درمانی کم هزینه تر در منطقه شرق تهران وجود دارد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع دارویی درمانی هلال ایران؛ زمین موقوفه ای به مساحت 6 هکتار در شرق تهران وجود دارد که تحت عنوان "مجتمع دارویی درمانی هلال ایران" خدمات درمانی و دارویی خود را بیش از دو دهه است که به مراجعین جویای سلامت ارائه می دهد. تداوم پیشرفت فعالیت های درمانی در این مجتمع حاصل تفکر و تلاش های مدیران و کارکنان آن و همچنین صاحب نظران جمعیت هلال احمر ايران طی سال های متمادی گذشته بوده است. هم اکنون نیز، منابعی وجود دارد که می توان برای مردم عزیز کشور به ویژه ساکنین شرق تهران شرایط درمانی ایده آلی را در این مجتمع معمول داشت تا با همراهی همیشگی هلال احمر، خدمات پزشکی و سلامتی را دریافت نمایند.

دکتر حسینی طباطبایی رییس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران با اشاره به اهداف متعدد قابل اجرا در این مجتمع اظهار دارد: ورودی های روزانه مراجعین به بخش های درمانی موجود، نشان از اعتماد مردم به این مرکز به دنبال ارائه خدمات با کیفیت و تحت نام جمعیت هلال احمر ايران دارد.

این مسئله نشاندهنده آن است که گسترش خدمات درمانی در فضاهای موجود این مجتمع، می تواند به جهت برآوردن نیازهای بیماران به ویژه در منطقه شرق تهران که ساکنین آن از خدمات درمانی دولتی و کم هزینه تر به میزان کمتری برخوردارند؛ موثر باشد.

وی افزود: فضاهای زیای در این مجتمع هستند که با استفاده از حمایت ها و پتانسیل های جمعیت هلال احمر و یا خیرین می توانند در قالب های شهرک جامع تصویربرداری، مرکز جامع دندانپزشکی، اورژانس، مرکز شیمی درمانی، توان بخشى، تخت بسترى ساخته و تجهیز شوند که در این شرایط نیز، خدمات در سطح گسترده تر و استانداردتر به مراجعین ارائه خواهد شد.

رییس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران در ادامه افزود: به عنوان مثال ما در این مجتمع خدمات رادیولوژی و سونوگرافی داریم؛ ولیکن ساخت و تجهیز یک شهرک تصویربرداری که در منطقه 4 خلاء آن به شدت احساس می شود، به جهت تكميل بسته هاى خدمت تصویر برداری مثل ماموگرافى، سنجش تراکم استخوان، سی تی اسکن، ام آر آی، پزشكى هسته اى و موارد مشابه دیگر، می تواند یاریگر ما به منظور پاسخگویی به تعداد بیشتری از مردم و رفع بسیاری از مشکلات تشخیصی پزشکی آنان باشد.

این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر ضمن ارائه توضیحاتی درباره ساختمان نیمه كاره موجود که با هدف تبدیل شدن به یک بیمارستان 50 تختخوابی در چند سال اخیر پی ریزی و تا حدودی ساخته شده بود؛ افزود: برای بازسازی آنچه که ساخته شده و همچنین اتمام ساخت این بیمارستان مدت هاست که به دنبال سرمایه گذار در جمع خیرین هستیم و تاکنون چندین بار با جمعیت هلال احمر و دیگر مراجع دولتی ذیربط نیز مذاکراتی داشته ایم. به هر حال کاری که بخشی از آن پیش رفته و هزینه هایی برای آن شده است، بهتر است هر چه زودتر در مسیر توسعه ارائه خدمات سلامت محور به مردم طی یک برنامه ریزی، سرمایه گذاری و پس از اتمام ساخت برای بهره برداری آماده و تجهیز شود.

Actions: E-mail | Permalink |
دی ان ان